home
info cursusnieuws aanmelden varia


Bent u geïnteresseerd in de activiteiten van het Arnhems Leerhuis en wilt u op een of andere manier op de hoogte gehouden worden of betrokken worden, laat dit weten door ons met opgave van naam, adres en e-mail te mailen: w.eikelboom9@upcmail.nl

Wilt u een leeravond bijwonen, dan kunt u langskomen en per avond betalen, €15,00. U kunt u ook voor het hele najaars- of voorjaarsseizoen opgeven tegen betaling per seizoen van 6 keer €75.00.

Vooraf aanmelden kan via e-mail w.eikelboom9@upcmail.nl
onder vermelding vanom welke cursus het gaat, naam, aantal personen en - tenzij u cash aan de zaal wil betalen - door het verschuldigde bedrag over te maken op NL92 INGB 0001 3067 00 van de Stichting Het Arnhemse Leerhuis te Ede onder vermelding van de betreffende cursus.
Na ontvangst van de e-mail is uw aanmelding gerealiseerd.


Wie geen gelegenheid heeft aan een van de cursussen deel te nemen, maar wel op de hoogte wil blijven, krijgt alle informatie en verslagen toegestuurd door zich voor. € 25,- per jaar op te geven als donateur.
De prijs mag geen reden zijn om van deelname af te zien. Overleg met de penningmeester is dan mogelijk.


 

 


Het werk van het Leerhuis kan financieel gesteund worden door particulieren en instellingen door een bijdrage van 25 euro te storten op
1306700 van de Stichting Het Arnhemse Leerhuis te Ede. U krijgt dan alle informatie en verslagen toegestuurd.